Формулата не е расизъм, а РЕД в тази държава!

Цвета КириловаХайде стига вече сте третирали здрави, прави и мислещи хора, като деца с тежка умствена изостаналост. Ставате смешни! Десетилетия им се дава знание и уроци безплатно. Събудете се! Левски е казал: „Българи, турци, евреи и пр. (цигани) ще бъдат равноправни във всяко отношение: било във вяра, било в народност, било в гражданско отношение, било в каквото и да е било. Всички ще спадат под един общ закон, който по вишегласие на всички народности ще се изработи.

Формулата не е расизъм, а РЕД в тази държава! Изисква се обучение и работа, вместо кючеци. След като има пари за социални помощи, значи автоматично същите милиони левове стават заплати, а свикналите да щракат с пръсти отиват с труд и пот да си изкарат прехраната. Огромни декари земи стоят необработени в цялата страна и около София! Това касае специално необразованите. Или те поемат отговорности или нашите отговорности към тях отпадат! Ние сме данъкоплатци, а те данъкоядци.

Време е да стане ясно колко от гражданите в България са данъкоплатци и колко от тях данъкоядци. С прискърбие мога да предположа, че едните са 20%, а останалите 80%. Бих се радвала да се запозная с точна статистика как стои въпросът с разбивката по етноси.

Крайно време е българите с турско самосъзнание да разберат, че за нас Дяконът Левски е СВЕТЕЦ. Вярваме с такава сила в ИДЕАЛА МУ, както мюсюлманите в Корана. Хайде набийте си го вече в главите и спрете да правите жалки опити за манипулиране на историята ни, превземане и откъсване на земите ни. Ако ще живеете в България, нека да е мирно и кротко, според Законите ни, и не опитвайте да изменяте нито чувството ни на патриотизъм, нито миналото, нито навиците ни, нито любовта към Родината ни, светините ни и ГЕРОИТЕ НИ. Гледайте си живота в мир и четете заветите на Ботев и Левски на децата си. Ако нещо не Ви харесва, вратата е отворена, може да си ходите.

Тук е България! Конституцията ни, както и подчинените й закони важат за всеки един. Еднакви права, но и еднакви отговорности. Задължения имат всички български граждани, без изключение. С мрънкане, бездействие и паразитизъм се стига до под кривата круша. А парите в бюджета не падат от небето. Те идват от джоба на трудещите се и с тях плащаме заплатите и осигуровките на работещите в държавната и общинска администрация. Следователно чиновниците са длъжни да изпълняват волята на обществото, да защитават неговия интерес и да материализират очакванията на народа за благоденствие, динамично икономическо и социално развитие, като създават адекватна среда за внедряване на постиженията на човешкия ум!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.