Формулата не е расизъм, а РЕД в тази държава!

Цвета КириловаХайде стига вече сте третирали здрави, прави и мислещи хора, като деца с тежка умствена изостаналост. Ставате смешни! Десетилетия им се дава знание и уроци безплатно. Събудете се! Левски е казал: „Българи, турци, евреи и пр. (цигани) ще бъдат равноправни във всяко отношение: било във вяра, било в народност, било в гражданско отношение, било в каквото и да е било. Всички ще спадат под един общ закон, който по вишегласие на всички народности ще се изработи.

Формулата не е расизъм, а РЕД в тази държава! Изисква се обучение и работа, вместо кючеци. След като има пари за социални помощи, значи автоматично същите милиони левове стават заплати, а свикналите да щракат с пръсти отиват с труд и пот да си изкарат прехраната. Огромни декари земи стоят необработени в цялата страна и около София! Това касае специално необразованите. Или те поемат отговорности или нашите отговорности към тях отпадат! Ние сме данъкоплатци, а те данъкоядци.

Време е да стане ясно колко от гражданите в България са данъкоплатци и колко от тях данъкоядци. С прискърбие мога да предположа, че едните са 20%, а останалите 80%. Бих се радвала да се запозная с точна статистика как стои въпросът с разбивката по етноси.

Крайно време е българите с турско самосъзнание да разберат, че за нас Дяконът Левски е СВЕТЕЦ. Вярваме с такава сила в ИДЕАЛА МУ, както мюсюлманите в Корана. Хайде набийте си го вече в главите и спрете да правите жалки опити за манипулиране на историята ни, превземане и откъсване на земите ни. Ако ще живеете в България, нека да е мирно и кротко, според Законите ни, и не опитвайте да изменяте нито чувството ни на патриотизъм, нито миналото, нито навиците ни, нито любовта към Родината ни, светините ни и ГЕРОИТЕ НИ. Гледайте си живота в мир и четете заветите на Ботев и Левски на децата си. Ако нещо не Ви харесва, вратата е отворена, може да си ходите.

Тук е България! Конституцията ни, както и подчинените й закони важат за всеки един. Еднакви права, но и еднакви отговорности. Задължения имат всички български граждани, без изключение. С мрънкане, бездействие и паразитизъм се стига до под кривата круша. А парите в бюджета не падат от небето. Те идват от джоба на трудещите се и с тях плащаме заплатите и осигуровките на работещите в държавната и общинска администрация. Следователно чиновниците са длъжни да изпълняват волята на обществото, да защитават неговия интерес и да материализират очакванията на народа за благоденствие, динамично икономическо и социално развитие, като създават адекватна среда за внедряване на постиженията на човешкия ум!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.